HTML

DigitalBrain: online marketing & digitális trend

Friss topikok

Címkék

Archívum

A Google Analytics jövőre nem támogatja az Internet Explorer 8-at

2013.09.24. 22:32 DigitalBrain

A Google fokozza a Google Analytics fejlesztéseinek tempóját, legalábbis ezzel próbálták indokolni legutóbbi bejelentésüket, miszerint a Google Analytics szolgáltatása év végéig támogatja csak az Internet Explorer 8-at.A böngészőtámogatás szűkítése kizárólag az Internet Explorert érint.


Tehát az Analytics-felhasználók közül, akik a Microsoft böngészőjét használják és továbbra is szeretnék webes felületeik működését nyomon követni, kénytelenek frissíteni.
A kizárás természetesen csak a felületet érinti, tehát a mérésekből és statisztikákból nem kerül ki az Internet Explorer 8.


Azonban mind emlékszünk az IE6 kapcsán, hogy a YouTube vagy egyéb nagy forgalmú webhelyek hogyan képesek felgyorsítani egy-egy régebbi böngésző kikopását.
Az Internet Explorer 8 támogatása egyébként a Google Appsben is megszűnik, amit a cég múlt héten jelentett be.

Ez egy jól megtervezett, összehangolt támadás lenne vagy az IE8 támogatása sokkal nagyobb nyűg a Microsoftnak mint a Google-nek és ezzel a Google szinte szívességet tesz?

Forrás: http://analytics.blogspot.hu/2013/09/supporting-modern-browsing-experience.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalbrain.blog.hu/api/trackback/id/tr485526016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása